Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Trots supersuccén: ''Avdic stannar ett år till''

Tolv mål på tolv matcher och italienskt intresse. Denni Avdic vår är sensationell men en flytt i sommar utesluts nu i princip ändå.

- Han har gjort en fantastiskt säsong men jag tror ändå att det är i princip säkert att han stannar hos oss i minst ett år till, avslöjar Elfsborgs ordförande Bosse Johansson för FotbollDirekt.se.

- Jag har mycket svårt att se att en flytt skulle bli aktuell i sommar och jag tror det är i stort samförstånd med både Denni och hans agent.

Denni Avdic vår ligger till och med någon nivå ovanför Tobias Hyséns och Wandersons första månader i fjol.
Och än mer imponerande blir Avdic siffror genom att han bara spelat nio matcher som försteanfallare och på det viset tolv mål på nio matcher.
I de fem första omgångarna var han antingen mittfältare eller inhoppare.
- Det är anmärkningsvärt det han gjort. Men något större intresse för honom finns i dagsläget inte. Han mår bra av minst ett år till i Elfsborg.
- Titta på Emir Bajrami. Vi är helt övertygade om att han mått bra av att stanna ett år extra och presterat på hög nivå i flera år som han nu gjort.

Men resonemanget ska ändå likväl mest ses affärsmässigt. Elfsborg har lärt sig att uthållighet och tålamod ger de största affärerna.
- Vi har råd att vänta. Det gäller att ha kyla, därför att det bästa för oss är att spelaren presterar under en längre tid. På det viset får spelaren ett så bra kontrakt som möjligt och Elfsborg så bra betalt som möjligt.

- Och vår starka ekonomi gör att vi kan ha tålamod. Jag är övertygad om att det är något våra spelare också mår bra av. Det märks även på Denni och det är därför jag inte tror att något kommer att hända i sommar.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-05-24 kl 12:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons