POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Advokaten: Säkraste stället för honom är häktet

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Den misstänkte 28-åringen häktas misstänkt för misshandel av normalgraden och vållande till annans död. Nu berättar hans advokat att den misstänkte och hans familj utsatts för hot.

28-åringen häktades, på sannolika skäl misstänkt för misshandel av normalgraden och vållande till annans död. Det innebär att man sänker brottsrubriceringen. Något som advokaten Stefan Rosell är nöjd med.
- Jag har en viss förståelse för att polisen måste utreda det här i lugn och ro. Samtidigt är vi väldigt nöjda med att åklagare och polis, därefter tingsrätten, har satt den här händelsen i korrekta proportioner genom att rubricera ner det till en misstanke om misshandel av normalgraden, säger han.

Advokaten fortsätter med att berätta att då den häktade utsatts för hot är det kanske bäst just nu att sitta bakom lås och bom.
-Jag är inte förvånad. På ett sätt är det säkraste stället för min klient just nu häktet och det är alldeles bedrövlig. Men det är också en konsekvens av att det skett en osaklig redogörelse av det här i media innan polisen tog tag i taktpinnen


Hur skiljer sig hans berättelse från vad som rapporterats i media?
- Det skiljer väsentligt. Den rapportering som tidigare varit i media har gjort att min klient inte kunnat koppla den händelse han varit med om till vad som skrivits i kvällspressen.

Publicerad 2014-04-02 kl 18:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå