Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Bjärsmyr om skadan: "Kan bli borta fyra-fem veckor"

Nästa

Avbryt
Försök igen

MALMÖ: Mattias Bjärsmyr fick lämna toppmötet med Malmö i förväg efter en skada i baksida lår.
– Förra gången var jag borta fyra-fem veckor, säger Bjärsmyr till Fotbollskanalen.

Vid ställningen 0-0 kom första bakslaget för IFK Göteborg i det heta toppmötet med Malmö FF. Mattias Bjärsmyr hoppade omkring innan han föll i gräset.
– Deras anfallare tar en löpning på djupet och jag ska bara springa med när jag känner att det händer, som tur är vänder han utåt och inte inåt. Sen hoppar jag upp i linje innan jag lägger mig ner för jag ville inte upphäva någon offside, säger Bjärsmyr.

Känslan när det hände?
– Jag har ju haft en baksideskada tidigare i andra benet som tur är kanske … jag har liknande symptom nu men det är svårt att komma ihåg, men åt det hållet. Då var jag borta i fyra veckor ungefär, fem veckor kanske.

Andra förlusten för året mot Malmö, det blir bara jämnare och jämnare i den allsvenska toppen. Mot Malmö hade Blåvitt på nytt svårt att skapa några direkta målchanser.
– Det är tufft för oss, först fick både Sebban och Gurra tidiga varningar, sen kommer min skada. Det är tufft och sen gör dom mål på hörna och straff som jag hört är feldömd men jag har inte sett något, säger Bjärsmyr och fortsätter.
– Malmö knappar in, men det finns andra lag med däruppe. Norrköping vann ju och är på samma poäng som oss, det är det vi får utgå från.

Elva omgångar kvar, tankar?
– Att jag vet att vi är ett starkt lag och att vi fortfarande har bra självförtroende. Vi ska göra en bra höst, det lovar jag, säger Bjärsmyr.

Se när Bjärsmyr blir skadad i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-09 kl 18:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons