TV: Häcken vann i Dubai - snyggade till siffrorna i slutminuterna

Häcken besegrade kinesiska Shandong Luneng enkelt i Dubai.
Laget tog fjärde raka segern och vann med 3-0 efter tre mål i andra halvlek.

BK Häcken spelade under lördagen lagets sista träningsmatch mot kinesiska Shandong Luneng innan klubben kliver in i svenska cupen. Det blev en lugn resa till seger.

Laget hade i första halvlek svårt att få hål på den kinesiska försvarsmuren och fick vänta en bit in i andra halvlek innan laget fick fira matchens första mål. Mervan Celik fick i den 56:e minuten yta utanför straffområdet och placerade in matchens första mål.

Därefter fick laget bättre utdelning framåt. Adam Andersson avslutade i slutet av matchen en snabb kontring längs högerkanten med att skjuta 2-0 via ribban och in i mål, medan Karl Bohm stötte in 3-0.

Det var Häckens fjärde raka seger under försäsongen, som i nästa vecka ställs mot Värnamo i svenska cupen-gruppspelet.