TV: Igboananike målskytt i comebacken: "Får se hur länge man får behålla honom"

Fyra matchers avstängning – men mot Sirius var Kennedy Igboananike tillbaka och hade stor del i ÖSK:s 2-1-vinst.
- Man får se hur länge man får behålla honom, säger tränaren Alexander Axén till C More.

Kennedy Igboananike fick en omdiskuterad avstängning sedan han armbågat AFC Eskilstunas Ludvig Öhman i ryggen under pågående match. Beskedet från disciplinnämnden kom hela 20 dagar efter själv incidenten, vilket väckte starka reaktioner hos inte minst tränaren Alexander Axén.

Mot Sirius var anfallaren dock tillbaka – och han såg till att presentera sig direkt. Efter flera fina lägen var det inte speciellt överraskande att det blev just han som fick sätta 1-0 efter en kraftfull nick.

Sirius tilldelades en straff i slutet av den första halvleken - men Oscar Jansson stod för en fin räddning och ÖSK behöll ledningen i pausvilan.

2-0 kom sedan för ÖSK när Johan Mårtensson tidigt i den andra halvleken fläkte sig fram och tryckte in utökningen.

Sirius, som såg blekt ut häromdagen, reducerade vackert sedan Jesper Arvidsson slagit in en fin frispark. Men ÖSK kunde hålla undan och knipa alla tre poängen.

- Onödigt att det blev så spännande på slutet men vi kan leva med det, säger målvakten Oscar Jansson.