Höjdpunkter: Inter hakar på Milan i toppen efter seger mot Cagliari
1:02
Martinez utökar till 2-0
1:37
Darmian ger Inter ledningen med 1-0

Efter Milans seger mot Atalanta med 2-0 tidigare under söndagskvällen låg pressen på Inter, som var tvunget att vinna borta mot Cagliari. Hade man misslyckats med det skulle Zlatan Ibrahimovic och Milan blivit Serie A-mästare i kavaj - men så blev det inte.

Inter såg ut att få en drömstart på matchen när Milan Skriniar hade en boll i nät, men efter VAR-granskning dömdes målet bort.

- Skriniar, på sin egen retur, har med hjälp av armen fått in bollen i mål och då kvittar det om armen är intill kroppen eller ofrivillig - är armen inblandad ska målet dömas bort, sa C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändning.

Inget mål där, i stället kom gästernas utdelning efter knappa halvtimmen spelad. Ivan Perisic tog sig runt på vänsterkanten och slog ett inlägg mot bortre stolpen där Matteo Darmian dök upp och nickade in 1-0 till Inter.

- Att komma runt på kanterna och slå inlägg mot bortre ytan är ett av Inters anfallsvapen, det är inte första gången vi ser det under säsongen. Väldigt bra spänst av Darmian, säger C More-experten Marcelo Fernandez.

Inter utökade ledningen kort efter paus. Lautaro Martinez ryckte sig loss och sköt distinkt in 2-0, men tvåmålsledningen kom bara att stå sig i några minuter.

53:e minuter stod på klockan när Charalampos Lykogiannis fick bollen på vänsterkanten och avlossade en kanon som letade sig in vid bortre stolpen.

- Ett helt okej avslut, konstaterade Svanemar i sändningen.

Cagliari kom in närmare än så, i stället fastställde Lautaro Martinez slutresultatet till 3-1 när han läckert chippade in sitt andra mål för dagen i slutminuterna.

Inför sista omgången, som spelas nästa söndag, ligger Inter två poäng bakom serieledaren Milan. Inter tar då emot Sampdoria, medan Milan gästar Sassuolo på bortaplan.

Cagliari: Cragno - Cappitelli, Altare, Lykogiannis - Bellanoca, Rog, Marin, Grassi, Dalbert - Pedro, Pacoletti.

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Martinez, Dzeko.