Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Irandust fick jobba på "lama" kroppspråket: "Ser dåligt ut"

Allsvenskan

Daleho Irandust fick kritik för sitt kroppsspråk.
Något Häcken-mittfältaren nu jobbat för att förbättra.
- Det var lite jobbigt, men det var något jag förstod. Och det var schysst av mina vänner, och Häcken sa det till mig, säger Irandust till C More.

3:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se inslaget med Irandust i spelaren ovan.

Daleho Irandust stod för en assist till matchens enda mål i den allsvenska premiären mot Kalmar. Därefter gick Häcken-mittfältaren poänglös hela våren. Samtidigt fick Irandust kritik för sitt kroppsspråk på planen.

- Jag hade fått höra det från jättemånga olika håll. Det var tufft i början. Jag spelade i allsvenskan, det är en så viktig grej. Men det är en del av min personlighet. En del av min personliga stil på planen, att se lite lam ut och explodera till. Det ser dåligt ut...

Efter kritiken jobbade Irandust hårt för att förändra och förbättra sitt kroppsspråk.

- Det var lite jobbigt, men det var något jag förstod. Och det var schysst av mina vänner, och Häcken sa det till mig. Det var inget jag blev ledsen av. Utan någonting jag kände att om jag kan förbättra det här så är det bara bra.

ANNONS

Efter en assist på tio matcher under våren så har Irandust fått ett rejält lyft under hösten. Tre mål och fem assist har det blivit på 13 matcher efter uppehållet. En starkt bidragande anledning till lyftet var att Irandust under sommaren kallades in till U21-landslagets bortamatch mot Malta efter ett återbud.

- Där fick jag göra U21-debut och fick en assist. Så blev det min första poäng sedan allsvenskan startade, och det kändes otroligt skönt, säger 20-åringen.

Publicerad 2018-10-07 kl 10:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto