Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Källström räddade Banguras karriär: "Han gav mig modet"

Allsvenskan

För några år sedan trodde Teteh Bangura att karriären vara över innan den ens hade börjat. Då la Kim Källström handen på hans axel och gav honom hoppet tillbaka.

För några år sedan fick kompisarna Mohammed och Teteh Bangura sin livs chans. Duon åkte från Sierra Leone till Göteborg för provspel med varsin klubb. Mohammed i Gais och Teteh i Häcken. Båda spelarna drabbades dock av allvarliga knäskador redan på första träningen. Teteh trodde inte att hans karriär gick att rädda och var väldigt nedstämd, berättar han. Kim Källström, som var hemma i Häcken för att sommarträna, lugnade dock den unga provspelaren. Något Teteh Bangura i dag är väldigt tacksam för.

Några år senare, efter provspel tillsammans med Rodney Strasser (som fick kontrakt) i Milan och en period i Monaco tillsammans med Mohammed Kallon, hamnade Bangura i Köping och senare tillsammans med kompisen Mohammed i AIK.

ANNONS
- Det är en dröm som blivit sann, vi har pratat om den här dagen sedan vi var små, säger Teteh till fotbollskanalen.se.
Publicerad 2011-04-14 kl 20:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto