Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Larsson efter handsen: "Oerhörd lättnad när straffen går i stolpen"

Allsvenskan

Peter Larssons ofattbara hands höll på att kosta segern. Efteråt var han mycket glad att Ishizaki missade.
- Det hade varit tungt om de hade kvitterat på den, säger han till canal+.

Helsingborg hade fått 1-0 lite turligt, när Anton Lans styrde bollen in i eget mål. När laget kämpade för att behålla sin ledning, då gav Peter Larsson en stor gåva till Elfsborg i form av en straff. I eget straffområde sträckte han upp händerna och styrde undan bollen. Solklar straff, och Larsson kunde inte alls förklara efteråt varför han gjorde som gjorde.

- Det är en bra fråga, jag kommer upp och… jag vet inte, jag har ingen aning om vad som händer. Men det är skönt att vi klarar det och tar tre poäng.

Hur kändes det när Ishizaki missade straffen?
- En oerhörd lättnad, just eftersom det var så sent. Det var en Mycket stor lättnad när jag såg stolpe ut och ingen tog returen. Det hade varit tungt om de hade kvitterat på den – så det var skönt.

ANNONS

Vad tar ni med er från matchen annars?
- Det är starkt att slå Elfsborg. De är ett bra lag, tippade guldfavoriter och vi vinner hemma. Vi är bättre mot dem idag. De skapar inte så många målchanser, förutom straffen jag fixar åt dem, annars håller vi dem bra och skapar mycket. Så vi vinner rättvist.

Publicerad 2011-04-10 kl 20:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto