TV: Mål i 94:e - Malmö tog femte raka segern

Malmö avslutade allsvenskan på bästa sätt. 2-1 borta mot Örebro var femte raka allsvenska segern.

Malmö som spelat väldigt flitigt de senaste veckorna låg på fjärde plats i allsvenskan när matchen i Örebro började. Den placeringen tappade Malmö temporärt när Örebro tog ledningen samtidigt som Gais ledde och vann mot Syrianska.

Men Malmö kom undan med blotta förskräckelsen. Örebro var det något bättre laget såg länge båda lagen spelade med full styrka på planen. Örebros Valdet Rama, matchens stora lirare, hade ett klockrent stolpskott vid ställningen 1-0. Med knappa 20 minuter kvar blev Örebros Eidur Sigbjörnsson utvisad efter sitt andra gula kort och då satsade Malmö allt framåt.

Mittbacken Pontus Jansson blev anfallare och efter en tilltrasslad situation i den 82:a minuten kunde han forcera in bollen bakom John Alvbåge. I slutminuterna gjorde Daniel Larsson 2-1 för Malmö, femte raka segern i allsvenskan.

I Örebro spelade Fredrik Nordback sin sista allsvenska match i karriären, han slutar efter 17 säsonger och drygt 300 matcher för Örebro.