TV: Malmö FF vann inför Hammarbys storpublik

På läktaren dominerade Hammarby när man slog det historiska publikrekordet. På plan såg det dock mörkare ut då man föll mot Malmö FF med 1-0.

Efter tretton minuters spel så skulle målvakten Johan Wiland ta emot ett hemåtspel, men misslyckades med mottagningen. Tavlan räddades dock upp av honom själv som fick slänga sig fram och rensa undan bollen.

30 minuter in i matchen kom ett jätteläge för Hammarby då ett inspel nådde Jakob Orlov inne i straffområdet. Anfallaren lyckades dock inte få ordning på kroppen och nå bollen.

Den andra halvleken inledde intensivt där Hammarby redan efter två minuter hade en ribbträff genom Saevarsson. Ytterbackens inlägg gick över Johan Wiland och tog i virket. Istället var det de ljusblåa som skulle få jubla. Med en halvtimme kvar fick gästerna en hörna som Rasmus Bengtsson nådde högst på och nickade in 1-0 till Malmö FF.

Publiksiffran på 30 627 innebar att Hammarby slog det historiska publikrekordet. Däremot lyckades man inte slå Malmö FF på planen då gästerna höll undan och vann med 1-0.