TV: Östersund slog mästarna - andra raka förlusten för MFF

Östersund fortsätter att vara en tuff motståndare för Malmö, idag blev det förlust med 2-0 i Salou Training Camp.

Malmös talang Mattias Svanberg stod för första halvlekens enda riktigt vassa målchans, men skottet gick utanför i bra läge. Första halvleken var i övrigt relativt chansfattig och lagen gick till paus med 0-0.

Andra halvlek höll högre klass och Malmö försökte lyfta sitt spel, men fick inte hål på Östersund. Istället kunde Ken Sema efter en fin soloräd spela fram Johan Bertilsson till ledning för Östersund, som även ökade på till 2-0 några minuter före full tid efter att Douglas Bergqvist nickat in bollen.

Därmed inkasserade Malmö sin andra raka försäsongsförlust.