TV: Prica utvisad - boxar Boo Wiklander i nacken

I slutet mot matchen mellan Norrköping och HIF skämde Rade Prica ut sig. I en situation utanför spelet boxade han David Boo Wiklander i nacken och blev utvisad.
På övertid avgjorde sedan Norrköping.

Rade Prica byttes in i den 65:e minuten för Helsingborg mot IFK Norrköping. I den 89:e minuten fick han sedan lämna planen. Anfallaren, som nyligen gjorde återkomst i HIF, slog till Norrköpings David Boo Wiklander i nacken i en situation utanför spelet.

I den 86:e minuten hade Prica fått ett gult kort men domaren visade det röda kortet direkt åt anfallaren.

När utvisningen kom stod det 2-2 i matchen. I den 95:e minuten avgjorde Peking sedan matchen med Andreas Johanssons 3-2-mål.