POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Syrianska krossade Norrköping - "Vi var kriminellt bra"

Tre mål från förbundet och två egna mål - och de två hade avstängde Peter Ijeh gjort.

Då svarar Syrianska med total islossning, och manager Özcan Melkemichel passade på att skicka en syrlig passning till media.

- Vi var kriminellt bra idag, säger en skämtsam Melkemichel till Canal Plus. Detta med hänsyftning på den granskning av klubbens eventuella kontakter med kriminella element som figurerat i media den senaste tiden.

- Jag mår underbart bra, så här bra har jag inte mått på väldigt länge, fortsätter Syrianska-managern.

Ja Özcan Melkemichel hade anledning att vara nöjd, för frågetecknen var många inför matchen mot Norrköping. Även om laget skärpt till defensiven efter 1-5-proppen mot Häcken och åkt på ett par snöpliga och sena 0-1-torskar så har det sett förgjort ut framåt. Och sen kom ende målskytten Peter Ijehs sena avstängning, verkställd av disciplinnämnden bara dagen innan match.

Och efter en intetsägande första halvlek utan några rejäla chanser var det nog få som tippat på 3-0 som slutresultat. Men så blev det. Stjärnvärvningen Sharbel Touma visade vägen med sitt första mål - förlösande för såväl Syrianska som Touma själv kan man tänka. Sedan fyllde Yussuf Saleh och Imad Zatara på med varsitt mål.
Norrköping skapade en del chanser att reducera efter Syrianskas två första mål, men efter 3-0 gav man upp och Södertälje-laget kunde spela av matchen till första "egna" segern.

- Istället för att leta fel har vi fokuserat på positiva saker de senaste dagarna. Nu har vi lagt det negativa bakom oss, förklarar Melkemichel.

- De här målen vi gör idag, det är vad Syrianska står för. Vi har det i oss, och det visar vi idag.

Syrianska upp till trettondeplats ovanför kvalstrecket. Dock i en haltande tabell där Mjällby, Djurgården och Halmstad därunder spelar imorgon.

Publicerad 2011-05-22 kl 18:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå