Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tvillingarna Olsson klubblösa - håller igång tillsammans: "Förhoppningsvis går vi till någon klubb i januari"

Allsvenskan 2019-12-25 kl 14:10

Tvillingarna Martin och Marcus Olsson har båda varit klubblösa i ett halvår.
Nu håller de igång tillsammans i Helsingborg, och hoppas på en ny klubb snart.
- Vi känner oss redo, säger Martin Olsson i en intervju med HD.

Foto: Bildbyrån

Efter långa karriärer i England föll det sig så att tvillingarna Martin och Marcus Olsson blev klubblösa samtidigt. Martin, som då hade en jobbig hälseneskada, lämnade Swansea och Marcus lämnade Derby. Nu har bröderna varit klubblösa i ett halvår, och sporrar och tränar med varandra i Helsingborg. Duon har tränat med HIF i somras och även med Högaborg, men nu kör de på själva.

Det är annorlunda. Det har inte hänt tidigare, det är första gången på fjorton år där jag inte tränar fotboll vid den här tiden, säger Martin i en intervju med HD.

- Men vi måste se det positivt, vi kan bygga upp oss och komma tillbaka starkare. Vi har inte velat ta den första klubben som dykt upp, det ska kännas rätt och passa vår spelstil. Förhoppningsvis går vi till någon klubb i januari. Vi känner oss redo.

ANNONS

Martin Olsson ska i januari på vinterturné med landslaget, och har EM i sommar som en målsättning. Han och tvillingen Marcus utesluter inget vad gäller en ny klubb, inte heller allsvenskan.

Vi stänger inte några dörrar för någon klubb, vi kommer lyssna på det vi får på bordet och ser vad som passar bäst. Men vår första tanke är utomlands, säger Martin.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto