Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppdatering - ett landslag i rörelse

Allsvenskan

Flyttkarusellen snurrar för fullt. Flera svenska landslagsspelare har redan flyttat, medan andra omgärdas av heta rykten. FotbollDirekt.se har granskat truppen som åkte till EM.

Det svenska landslaget har förlorat många profiler efter matchen mot Ryssland. Andra landslagsspelare har tagit ytterligare steg i karriären. FotbollDirekt.se har går igenom spelarna som representerade Sverige i EM.

Andreas Isaksson - Har ryktats vara på väg till Atlético Madrid och PSV. PSV:s intresse kvarstår, samtidigt som Galatasaray gett sig in i leken. Blir inte kvar i Manchester City.
Fredrik Stoor - Ryktades vara på väg till engelska och grekiska klubbar, men inget har riktigt hänt. Blackburn och Wigan sas vara intresserade. Stoor vill ut och röra på sig i Europa.
Olof Mellberg - Backgeneralen har skrivit på för storklubben Juventus, vilket får ses som ett stort steg i karriären. Kan få mycket speltid, då backproblem stört laget under året.

ANNONS
Andreas Granqvist - Är tillbaka i England och Wigan. Chanserna till a-lagsspel lär vara avsevärt förbättrade. Dessutom sägs Nantes vara intresserade av mittbacken.
Anders Svensson - Öpnnade för att ge sig ut i Europa igen, men sen dess har inget hörts. Tänkte sluta i landslaget, men ändrade sig igen.
Christian Wilhelmsson - Som vanligt omgiven av rykten. Deportivo vill ha kvar honom efter lånet och i Nantes behövs han inte.
Kim Kallstrom - Sevilla var intresserade och mittfältaren kan mycket väl hamna i Spanien.
Sebastian Larsson - Newcastle la ett bud, men Birmingham tackade nej. Stannar Ljungbergs arvtagare i klubben?
Fredrik Ljungberg - Slutar i landslaget. Kroppen orkar inte mer. Satsar nu på klubben efter elva år i blågult.
Niclas Alexandersson - Veteranen lägger av. Fortsätter i Göteborg.
Marcus Allback
ANNONS
- Slutar i landslaget, men flyttar också hem till Sverige. Superettan och Öis väntar nu för anfallaren. Johan Elmander - Gick nyligen till Bolton i Premier League där han har höga förvänatningar på sig. Klubbens dyraste köp någonsin - 133 miljoner kostade han.
Publicerad 2008-06-28 kl 18:11
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto