Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bajen-stjärna i öppet bråk med Cifuentes - missnöje i truppen

Allsvenskan

Missnöjet pyr i Hammarby efter fiaskostarten, hävdar Aftonbladet.
Enligt tidningen har huvudtränare Marti Cifuentes hamnat i öppet bråk med flera spelare.
- Det är utagerat och löst, säger sportchef Jesper Jansson.

Foto: Bildbyrån

Hammarby har fått en tuff start på allsvenskan och har endast tolv inspelade poäng efter elva omgångar. Efter 2-0-förlusten hemma mot IFK Värnamo senast blev de grönvita utbuade av fansen på Tele2 Arena. 

Samtidigt knakar det i fogarna på Årsta.

Aftonbladet uppger nu att huvudtränare Marti Cifuentes har varit i "mer eller mindre" öppen konflikt med flera spelare, varav ett antal etablerade startspelare. Samma tidning hävdar dessutom att en spelare petats ur en matchtrupp för några omgångar sedan efter att ha hamnat i ett bråk med Cifuentes på en träning inför resten av laget.

- Det kan ha varit någon incident på träning, men öppet bråk vet jag inte. Det är utagerat och löst, säger sportchef Jesper Jansson, som inte vill kommentera uppgifterna om missnöje mot Cifuentes, till tidningen.

Annons

En källa uppger nämligen för Aftonbladet att det finns ett missnöje i truppen gentemot Marti Cifuentes, och Hammarbys styrelse ska ha haft ett möte där frågan om spanjorens framtid i klubben diskuterades.

Efter förlusten mot IFK Värnamo gick dock lagkapten Nahir Besara, bland andra, ut och visade sitt stöd till Bajen-tränaren.

- 100 procent. Vi tror verkligen på Martis idé och på Marti som tränare. Det är inte hans fel att det ser ut som det gör. Det är spelarnas fel, sa Hammarby-kaptenen .

Marti Cifuentes tog över Hammarby i början av 2022 och ledde de grönvita till en tredjeplats i allsvenskan i fjol. Spanjorens kontrakt sträcker sig över säsongen 2024.

Publicerad 2023-06-01 kl 08:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto