POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Uppgifter: Berget återvänder till Malmö FF

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett av Bergets mål under förra sejouren i Malmö FF i spelaren ovan.

Jo Inge Berget har i vinter kopplats ihop med Malmö FF. 
Nu uppger FotbollDirekt att norrmannen är klar för Skåneklubben - och lite senare verkade anfallarens flickvän bekräfta nyheten på Instagram. 

Tidigare Malmö FF-yttern Jo Inge Berget bröt i i vinter med New York City och kopplades därefter ihop med en comeback i Malmö FF, men även med klubbar i Norge. MFF:s sportchef Daniel Andersson berättade i helgen för Fotbollskanalen att MFF håller kontakt med Berget och att han alltid är en intressant spelare för Skåneklubben.

- "JB" var fantastisk för oss när han var här, sedan vill jag inte säga mer än så. Ibland ska tajmningen vara rätt också. Nu har vi väldigt många bra spelare på de positionerna också, så vi får se. Jo Inge Berget är alltid intressant för Malmö FF, sedan kanske inte alltid tajmningen är den bästa, sa Andersson då. 

Nu uppger FotbollDirekt att det är klart att anfallaren återvänder till Skåneklubben. Enligt sajten är parterna överens om "ett flerårigt avtal som skrivs på när som helst". Berger förväntas presenteras för klubben i dag eller i morgon. 

Lite senare under tisdagsförmiddagen verkade anfallarens flickvän bekräfta nyheten genom att posta en bild från en sajt med en artikel om uppgifterna kring Bergets övergång till MFF med texten: "We're baaaaaack" ihop med den svenska flaggan. 

Jo Inge Berget tillhörde mellan 2015 och 2017 MFF och var med och vann två SM-guld under sin tid i den allsvenska föreningen. Berget gjorde endast en säsong med New York City i MLS innan parterna i vinter gick skilda vägar. 

Publicerad 2019-03-05 kl 09:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå