Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Holländsk trio jagar Zeneli - 20-miljonersbud lagt

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Groningen, Heerenveen och AZ jagar Elfsborgs Arber Zeneli, rapporterar Borås Tidning. Elfsborg ska också ha fått in ett bud på omkring 20 miljoner kronor för yttermittfältaren.

Stannar Arber Zeneli i Elfsborg eller inte? Stjärnskottet jagas nu av holländska klubbarna Groningen, Heerenveen och AZ, enligt Borås Tidning. Tidningen skriver att Elfsborg har fått in ett bud på nära 20 miljoner kronor för yttermittfältaren.

- Jag kan inte kommentera olika spelare, klubbar eller eventuella förhandlingar. Men det är ingen hemlighet att utländska klubbar håller ögonen på några av våra spelare, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson till BT.

Andreasson har inga kommentarer på frågan om det går att tacka nej till 20 miljoner kronor.

Elfsborg har erbjudit Zeneli ett nytt kontrakt, som är längre och bättre än det han har nu. Det nuvarande löper ut efter nästa säsong.

- Vår ambition är att Arber stannar ytterligare en tid och tar ett steg till här hos oss, men som alltid, vi tänker inte stoppa några spelare som vill ta chansen när den dyker upp. Men det här är en intern diskussion mellan spelare och klubb, säger Stefan Andreasson.

20-åringens agent Jonas Svensson vill inte kommentera om en flytt är nära, men medger att det finns konkreta förslag på bordet.

- Det finns, så mycket kan jag säga, säger Svensson till Borås Tidning.

Se Zeneli prata om framtiden efter matchen mot Halmstad i söndags i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-05 kl 10:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons