Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Krpic har erkänt sig skyldig till misshandel

Allsvenskan

AIK:s anfallare Sulejman Krpic har under en rättegång i Bosnien erkänt sig skyldig till misshandel, uppger Aftonbladet.
Jag förväntar mig att han får fängelse, säger målsägande Esref Nurkic till Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån

När AIK presenterade Sulejman Krpic i mars tidigare i år uppgav Aftonbladet att anfallaren är åtalad för misshandel i Bosnien. Tidningen skrev att Krpic misstänks ha misshandlat en 25-årig man utanför ett nattöppet bageri i Orasje sommaren 2015. Målsäganden Esref Nurkic säger sig ha velat skydda sin 18-årige kusin och därefter blivit påhoppad av Krpic.

Krpic hävdade då att han inte var åtalad eller dömd för något, men erkände att han varit involverad i ett bråk. Nu skriver Aftonbladet att AIK-spelaren kallades till rättegång under tisdagen och att han där, via sin försvarsadvokat, erkände sig skyldig till misshandel.

ANNONS

- Hans advokat skötte snacket men Krpic sa att han är ledsen och ångerfull, säger målsäganden Esref Nurkic till Aftonbladet.

Någon dom i ärendet finns inte än.

- Rätten har sagt att de ska posta domen till mig när den fastställs. Jag förväntar mig att han får fängelse, säger Esref Nurkic.

AIK:s sportchef Björn Wesström säger följande till Aftonbladet:

- Misstankarna är riktade mot en tid då han inte var i AIK. Så det är en omständighet man behöver ha med i värderingen. Men vi gör som alltid, vi låter rättegångsförfarandet ha sin gång. Sen fattar vi beslut efter det.

Publicerad 2017-06-06 kl 17:39
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto