Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tobias Sana på väg till BK Häcken

Allsvenskan

Tobias Sana, 33, har brutit sitt kontrakt med IFK Göteborg.
Nu är yttern på väg att skriva på för BK Häcken, hävdar Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån

Tobias Sana.

Det var i mitten av maj som IFK Göteborg sparkade Tobias Sana. 33-åringen hade då agerat på ett sätt som bröt mot klubbens värdegrund om "kamratligt och professionellt uppförande" i samband med halvtidsvilan i matchen mot Kalmar FF.

Enligt Blåvitt var nämnd incident den utlösande faktorn till att Sana sedermera gavs ledigt av personliga skäl, varpå han några veckor sedan fick sparken. Nyligen blev det även klart att parterna nått en ömsesidig överenskommelse om att bryta kontraktet.

Sana är därmed fri att skriva på för en ny klubb och ansluta som bosman. Nu rapporterar Aftonbladet att BK Häcken är på väg att värva 33-åringen. Tidningen hävdar att en första kontakt ska vara tagen, och även om inget avtal är påskrivet talar mycket för att yttern hamnar på Hisingen inom kort.

ANNONS

BK Häcken sålde nyligen Leo Bengtsson till Aris Limassol samtidigt som Ali Youssef har ådragit sig en skada och blir borta säsongen ut. Hisingsklubben är därmed på jakt efter en ny vänsterytter - och då ska blickarna alltså ha vänts mot Sana.

Tobias Sana återvände till IFK Göteborg från danska Århus under sommaren 2019 och har spelat över 200 matcher i den blåvita tröjan. Tidigare har han även representerat Qviding, Ajax och Malmö FF.

Publicerad 2022-08-05 kl 19:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto