POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Utländskt intresse för Dembo - Bud från Dif dröjer

Pa Dembo Tourays kontrakt går ut kommande säsong. Och fortfarande väntar Dif-målvakten på kontraktsförlängning. Samtidigt visar utländska klubbar intresse.

- Innan jag gick på semester sa de till mig att de vill förlänga. Det är det enda jag vet. Jag får prata med Stefan (Alvén) nästa vecka, säger Pa Dembo Touray till FotbollDirekt.se.

Djurgården har uttalat att de vill förlänga kontraktet med Pa Dembo Touray.
Ett kontraktsförslag är att vänta och mycket talar för att Touray stannar. Även om intresse finns för den gambiske landslagsmålvakten.

- Jag ska inte ljuga, jag vet att det finns några utländska klubbar som är intresserade. Men samtidigt, Djurgården är klubben i mitt hjärta. Jag är öppen för att förlänga.

- "Putte" Carlsson sa till mig innan jag gick på semester att de vill förlänga. Det är det enda jag vet. Jag vill inte säga så mycket mer när jag inte har detaljerna. Jag får prata med Stefan (Alvén) nästa vecka.

Förutom avstickare till Assyriska och norska Vålerenga har Touray varit Dif trogen sedan år 2000 - och så kan det fortsätta i flera år till. Målvakten känner sig inte stressad att testa något nytt trots att han börjar komma upp i åren.

- Jag fyller 31 i år. Säg att Dif vill förlänga med tre år, då är jag 34 och det är ju ingen ålder för en målvakt. Jag hoppas kunna hålla på tills jag är 40, det finns gott om tid.

Pa Dembo Tourray är nyss hemkommen från Gambia, där han varvat semester med rehabträning för sitt opererade knä.
Nu fortsätter rehabträningen i Sverige. Men säsongen ska inte vara i fara för Dif:s lagkapten.

- Det kändes lite stelt i knäet efter operationen. Men sedan dess har det bara känts bättre och bättre för varje dag. Jag ska köra rehab med vår naprapat hela nästa vecka, sen ska jag kunna träna fotboll som vanligt igen.

Publicerad 2011-01-07 kl 16:59
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå