Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Utländskt intresse för Fribrock

Martin Fribrock kan vara på väg att lämna Halmstads BK. Utländska klubbar har fått upp ögonen efter mittfältaren insatser under vårsäsongen. Något som bekräftas av ordförande Arne Ekstrand.

- Jag har noterat att det finns klubbar som är intresserade av Martin Fribrock, så det finns en substans bakom ryktena, säger Ekstrand till FotbollDirekt.se.

Enligt vad FotbollDirekt.se erfar är bland annat danska AGF Århus intresserade av mittfältaren efter succén under vårsäsongen. Fribrock har visat sig vital för HBK:s offensiva spel och har dessutom spelat fram till flest mål i Allsvenskan. Men att det eko utomlands visste han inte om.

- Nej, det visste jag inte, men det låter väldigt roligt. Det har alltid varit en målsättning och dröm att spela utomlands, säger Fribrock.

Enligt uppgift är det bland annat ett danskt lag som är intresserade, vad säger du om det?
- Som språngbräda är den danska ligan kanske lite bättre än den svenska. Men det beror också på vilket lag det handlar om, svarar HBK-stjärnan.

Fribrocks kontrakt går ut 2009, men än är det ingen klubb som tagit kontakt med HBK för att inleda förhandlingar. Ekstrand kan dock tänka sig att sälja Fribrock om priset är det rätta.

- Det har jag sagt många gånger. Finns det någon spelare som känner att de kan utvecklas ännu mer i en annan klubb som är vi intresserade att inleda en förhandling om prisbilden är den rätta, kommenterar Ekstrand.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-19 kl 15:30
Annons
Annons
Annons