POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Utvisad Wernbloom: ''Domaren bäst i allsvenskan''

Med bara minuter kvar att spela mot AIK fick Pontus Wernbloom blicka mot det röda kortet. Han blev ursinnig. På sin väg ut i omklädningsrummet sparkade, skrek och svor han. När Wernbloom mötte pressen hade U21-landslagsmannen lugnat ner sig och passade på att hylla rättskiparen Markus Strömbergsson.

När Wernbloom mötte pressen hade U21-landslagsmannen lugnat ner sig och passade på att hylla rättskiparen Markus Strömbergsson.
- Domaren gör en riktigt bra match och jag tycker att han är bäst i allsvenskan - utom de sista minuterna idag, säger Wernbloom och skrattar.

Det blev en mycket underhållande match på Råsunda. Både AIK och IFK Göteborg är ur form och behövde tre poäng för att lugna sina supportrar. Därför satsade både svartgult och blåvitt hårt framåt, men det föll aldrig några mål på Råsunda den här eftermiddagen. För Pontus Wernblomm slutade matchen innan domaren blåst för full tid.

- Det första gula var lite hårt - det andra måste jag ta. Vid det första blir jag lite sur på Sebastian Eriksson som agerade lite för enkelt i den situationen. Det var ingen AIK-spelare som jag blev sur på, berättar Wernbloom för FotbollDirekt.se.

Efter utvisningen blev Wernbloom rasande och dundrade ut i omklädningsrummet.
- Jag var lite förbannad över att bli utvisad då är det sådana saker som händer. Kanske borde jag behållit det lite mer för mig själv.

- Man blir jättesur, men det går snabbt över.

Matchfakta: AIK - IFK Göteborg 0-0
Varningar: AIK: Walker, Pavey IFK: Bjärsmyr
Utvisning: Wernbloom (2 gula kort)
Domare: Markus Strömbergsson
Publik: 12 417

Publicerad 2008-09-13 kl 17:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå