Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Utvisade AIK-backen frustrerad: "Sjukt att han dömer straff på min och släpper deras"

Allsvenskan

SOLNA. Heradi Rashidi orsakade en sen Örebro-straff och visades då ut.
Nu är AIK-spelaren besviken på domslutet.
- Att bollen kommer på min hand är inget jag kan styra, säger han till Fotbollskanalen.

2:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses straffsituationen och Linnérs räddning.

Det var i den 85:e minuten som Heradi Rashidi kastade sig fram för att blockera ett skott från Kennedy Igboananike inne i AIK:s straffområde. Avslutet träffade Rashidis ena arm och då valde domaren Johan Krantz att peka på punkten och dela ut ett andra gult kort till Rashidi, som därmed visades ut. Oscar Linnér räddade straffen, men ÖSK kvittertade genom Filip Rogic på övertid.

- Jag är självklart besviken att jag fick rött kort. Det kostade laget en jävla massa energi. Jag vetefan vad jag ska säga, kommenterar wingbacken.

Hur upplever du själva situationen?
- Enligt mig så kan jag inte göra något annat än att blocka (skottet), sen att bollen kommer på min hand är inget jag kan styra. Det är ju inte så att jag hoppade in med handen före och försökte rädda bollen.

ANNONS

Någon förklaring av domaren fick inte Rashidi.

- Jag hann inte prata med honom. Jag frågade honom vad som hände och varför jag fick rött kort. Jag fick inget svar. Äeh, gjort är gjort och det som har hänt har hänt. Det är bara att fokusera på nästa match.

När 24-åringen tvingades lämna planen var det med tunga steg och en stor frustration inombords.

- Det är aldrig kul att få rött kort. Jag är besviken och frustrerad, säger han.

Något som svider extra? ÖSK:s Albin Granlund fick en boll på armen i eget straffområde i den första halvleken, men då friade domaren.

- Jag vet inte vad jag ska säga. Han dömer straff på min och släpper deras, det är sjukt enligt mig. Men vi kan inte spola tillbaka tiden och göra det annorlunda. Han har dömt. Jag vet inte. Jag är bara besviken på hela situationen så jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill inte säga alldeles för mycket, kommenterar Rashidi.

ANNONS

I och med utvisningen missar Rashidi derbyt mot Djurgården den 21 oktober. Det är AIK:s nästa match, efter landslagsuppehållet.

- Det är trist. Tråkigt. Det är en match man vill spela och som man har hoppats på att få spela. Nu missar jag det, så jag hoppas att grabbarna fixar det. Och det tror jag också.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2018-10-07 kl 20:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto