POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Vi ger dig ALLT från allsvenskan - höjdpunkterna, målen och eftersnacket

Vill du se allt från allsvenskan? Fotbollskanalen.se ger dig den unika möjligheten.
- Den givna platsen för alla allsvenska fans som vill se alla mål, heta situationer och det man snackar om, säger chefredaktör Olof Lundh.

Allsvenskan är här igen. Premiär på lördag. Så även Fotbollskanalens totalsatsning på rörliga bilder från Allsvenskan med ett vassare och bredare innehåll än någonsin tidigare.

Vi har klämt in allt – från alla klubbar – på vår sajt. Allt från mål, höjdpunkter, sammandrag och intervjuer till direktsända fotbollsmagasin och expertanalyser. I Fotbollskanalens tv-spelare kommer du att kunna följa allt som händer just ditt lag. Från AIK till Örebro SK.

- Fotbollskanalen.se är den givna sajten för alla allsvenska fans som vill ha allt rörligt innehåll om allsvenskan. Vi har alla målen, de spektakulära händelserna, sammandragen och intervjuerna och att vi har allt samlat på en plats är unikt, säger Olof Lundh, chefredaktör på fotbollskanalen.se.

Du kommer att kunna se alla allsvenska mål strax efter att de gjorts. Du kommer att kunna se sammandrag från samtliga matcher i samtliga 30 omgångar. Du kommer att kunna se intervjuer med spelare och tränare från alla klubbar. Du kommer att kunna se TV4:s nya satsning Fotbollsmåndag med SUPER-LIVE direkt på sajten. Du kommer med andra ord att kunna ha total täckning.

Förutom det kan du givetvis följa alla matcher minut för minut i vår liveservice samt använda dig av vår statistiktjänst med uppdaterad information om alla spelare i Allsvenskan.

På lördag börjar det…

Till tv-spelaren

Fotbollskanalen.se
Publicerad 2011-04-03 kl 12:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå