Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Von Schleebrügge på väg från Bröndby: "Det har ringt från Sverige hela tiden"

Allsvenskan

Max von Schleebrügge ser ut att lämna Bröndby – och flera svenska klubbar visar intresse.
- Men de kommer inte i närheten av hans ekonomiska villkor, säger agenten Patrick Englund till fotbollskanalen.se.

Mittbacken var något av en ”late bloomer” och fick sitt egentliga genombrott med Hammarby strax före 30 års ålder. Men då gick det å andra sidan så pass bra att von Schleebrügge togs ut i Lars Lagerbäcks landslag och värvades som lagkapten till danska Bröndby, efter en sejour i Belgien med Anderlecht. I Danmark har det gått relativt tungt för honom under hösten efter en frånvaro med en efterhängsen knäskada.

- Det är väl ingen hemlighet att han ser över sina alternativ. Han har ett år kvar på kontraktet men alla parter skulle nog kunna tänka sig att hitta en lösning i förtid, säger agenten Patrick Englund till fotbollskanalen.se.

Annons

Är det allsvenskan som gäller då?
- Det är väl inte hans förstaalternativ, om man säger så. Han vill nog stanna i Danmark eller pröva ett helt annat land, säger Englund.

Men jag förstår att det finns intresse även från Sverige?
- Jo, men så har det varit kontinuerligt så länge Max varit där. Så fort han blivit skadad eller avstängd en match har det ringt svenska lag och frågat: ”Hur ser situationen ut, är han sugen på att komma hem?”. Men det finns absolut inget långt gånget, konkret intresse från allsvenskan. Klubbarna kommer heller inte i närheten av att nå upp till de ekonomiska villkor som Max har nu, säger Englund.

Enligt honom är det troligare att von Schleebrügge i så fall hamnar i en svensk förening efter att hans nuvarande avtal löpt ut.

Publicerad 2010-12-06 kl 23:58

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto