POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Von Schleebrügge på väg från Bröndby: "Det har ringt från Sverige hela tiden"

Max von Schleebrügge ser ut att lämna Bröndby – och flera svenska klubbar visar intresse.
- Men de kommer inte i närheten av hans ekonomiska villkor, säger agenten Patrick Englund till fotbollskanalen.se.

Mittbacken var något av en ”late bloomer” och fick sitt egentliga genombrott med Hammarby strax före 30 års ålder. Men då gick det å andra sidan så pass bra att von Schleebrügge togs ut i Lars Lagerbäcks landslag och värvades som lagkapten till danska Bröndby, efter en sejour i Belgien med Anderlecht. I Danmark har det gått relativt tungt för honom under hösten efter en frånvaro med en efterhängsen knäskada.

- Det är väl ingen hemlighet att han ser över sina alternativ. Han har ett år kvar på kontraktet men alla parter skulle nog kunna tänka sig att hitta en lösning i förtid, säger agenten Patrick Englund till fotbollskanalen.se.

Är det allsvenskan som gäller då?
- Det är väl inte hans förstaalternativ, om man säger så. Han vill nog stanna i Danmark eller pröva ett helt annat land, säger Englund.

Men jag förstår att det finns intresse även från Sverige?
- Jo, men så har det varit kontinuerligt så länge Max varit där. Så fort han blivit skadad eller avstängd en match har det ringt svenska lag och frågat: ”Hur ser situationen ut, är han sugen på att komma hem?”. Men det finns absolut inget långt gånget, konkret intresse från allsvenskan. Klubbarna kommer heller inte i närheten av att nå upp till de ekonomiska villkor som Max har nu, säger Englund.

Enligt honom är det troligare att von Schleebrügge i så fall hamnar i en svensk förening efter att hans nuvarande avtal löpt ut.

Publicerad 2010-12-06 kl 23:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå