Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Wandersons agent: " Klart han inte vill vara i GAIS längre än i tre månader"

GAIS jobbar för att få tillbaka Wanderson. På torsdag är det deadline för övergångar och ännu vet man inte varför inte kontraktet är påskrivet.
– Det finns inget skäl att det inte blivit av, säger agenten Patrick Mörk

De senaste turerna runt Wanderson do Carmo är oklara. Enligt GAIS sportchef Mats Persson så har man ”en bra kontakt med Al-Ahli.
Men lyssnar man på Wandersons agent Patrick Mörk så kan man ana annat.

- Det har det inte hänt något nytt. Klubbarna har inte nått någon överenskommelse, det finns faktiskt inget skäl till det. Det måste lösa sig, säger han till Fotbollskanalen.se

Wanderson har själv sagt att GAIS är som en familj för honom, men enligt agenten så är brassen inte intresserad av en längre sejour i sitt gamla lag.

– Det är ju en hyfsad löneskillnad det handlar om, och det var därför han flyttade i det första fallet. Det är så klart att han inte vill tillbaka till GAIS längre än i tre månader, fortsätter Mörk.

Anledningen till att Wanderson ser ut att återvända till Allsvenskan är att hans Saudiarabiska klubb Al –Ahli fyllt sin ”utlänningskvot”. När klubben tog in en ny mittback fanns det ingen plats för Wanderson, enligt de saudiska reglerna. Nu får han istället gå på lån för att få speltid.

– Wanderson är en spelartyp som inte Al –Ahli inte behöver just nu. Och då han trivs bra i GAIS föredrar han att spela där framför att spela i Brasilien.

Publicerad 2011-03-28 kl 18:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons