POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Wesström: "Extremt långt ifrån att Eriksson får dra på sig AIK-tröjan igen"

Foto: Bildbyrån

AIK har varit i kontakt med Magnus Eriksson under våren, enligt fotbolldirekt.se.
Men klubben ville aldrig få till en affär, hävdar nu sportchefen Björn Wesström.
- Det är extremt långt ifrån att han får göra det, säger Wesström i "Studio AIK" på frågan om Eriksson var nära att dra på sig AIK-tröjan igen.

Det är i programmet "Studio AIK", som produceras av AIK:s samarbetspartner SportLib, som AIK:s sportchef Björn Wesström bemöter de uppgifter som fotbolldirekt.se publicerade nyligen. Sajten har skrivit att "Gnaget" under våren varit i kontakt med förre AIK- och Djurgården-spelaren Magnus Eriksson, och att klubben "undersökte möjligheter" för en affär men aldrig presenterade ett bud.

- Man kan ju tolka saker och ting på en mängd olika sätt. Vi har ju haft lite kontakt med Viktor Gyökeres (forward i Brighton), vilket nått media. I samband med de samtalen ställde jag en fråga varför Djurgården inte tar "Mange" Eriksson, till Viktors management (agentur), för de två har samma, säger Wesström i "Studio AIK".

- Det kan man ju tolka som att vi vill ha "Mange" Eriksson. Men jag ville ju ha lite information om varför Djurgården inte agerar på en spelare som de uppenbarligen har satt en Djurgårdsstämpel på. Det var det som hände. Så kan det bli när man ställer frågor som man egentligen har ett jävla skit med att göra. 

På följdfrågan om Eriksson var nära att dra på sig AIK-tröjan igen innan transferfönstret stängde svarar Wesström:

- Det är extremt långt i från att han får göra det igen.

Eriksson, som kan användas både som mittfältare och forward, tillhör just nu MLS-klubben San José Earthquakes. Han har under vintern ryktats vara på väg tillbaka till nämnda Djurgården.

I samma avsnitt av "Studio AIK" ger Björn Wesström också sin syn på den utlånade forwarden Nicolas Stefanellis tid i Anorthosis Famagusta hittills. Argentinaren har gjort ett mål på sju starter.

- Han har ju haft lite oflyt. Han hamnade i ett lag som blev av med sex poäng, vilket gjorde att de missade mästerskapsserien. Det betyder ju i sin tur att tränaren inte prioriterar spelare på korttidskontrakt. Det blir ju helt ointressant för honom (tränaren). Han (Stefanelli) har spelat merparten av matcherna men det blev inte riktigt så som vi hade hoppats och det är ju svårt att förutse det som hänt, säger Wesström.

Publicerad 2019-04-13 kl 20:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå