Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Wiland bekräftar intresse från MFF: "Absolut öppen för en flytt"

Malmö FF har i jakten på en ersättare till Robin Olsen sett över Johan Wilands situation i FC Köpenhamn. Målvakten själv är öppen för en flytt till de svenska mästarna.
-Självklart är det intressant, säger Wiland till Kvällsposten.

I och med att Robin Olsen såldes till grekiska Paok letar Malmö FF efter en ny målvakt.
34-årige Johan Wiland, till vardags i FC Köpenhamn, är en av kandidaterna.

- Jag har inte varit i kontakt med dem personligen men jag vet att de har hört sig för angående min situation. Förmodligen är jag bara ett av alla namn de har på sin lista så vi får se vad som händer, säger Wiland till Kvällsposten.

Från att säsongen 2013/2014 stått mellan stolparna i 30 ligamatcher blev det inte en enda ligamatch för Wiland den gångna säsongen.

Trots att han inte spelat på ett år försäkrar den tidigare Elfsborgs-målvakten om att han är i god matchform.

- Jag har förståelse för att klubbar kan tvivla eftersom jag inte har spelat på ett år, men jag har tränat ruskigt hårt och fysiskt är jag i bättre form nu än när jag spelade som mest. Sen ska man givetvis få ut det på planen också men personligen är jag inte orolig, säger målvakten.

Wiland öppnar nu för en flytt till MFF och allsvenskan som han tycker har blivit bättre sedan han lämnade Elfsborg 2009.

- Jag är absolut öppen för en flytt. MFF är en jättebra klubb som har presterat i flera år, men jag är nog bara en av alla de brickor som finns i deras målvaktsjakt. Jag skulle gärna spela i allsvenskan igen. Den kör på bra nu och har höjt sig på många sätt sedan jag flyttade därifrån.

Det återstår att se hur konkret MFF:s intresse egentligen är för Wiland när det svenska transferfönstret öppnar den 15 juli.

Publicerad 2015-07-10 kl 10:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons