Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

20:00: Tobias Grahn i SUPERLIVE i Hässleholm

Andra ligor och cuper

I kväll är det SUPERLIVE i Hässleholm.
Klart med gäst.
Tobias Grahn kommer till Harrys och snackar fotboll.

I kväll är det SUPERLIVE och Grandiosa SM i Fotbollskunskap till Harrys i Hässleholm. Först vid 18:00 är det en deltävling i Grandiosa SM i Fotbollskunskap där de tre bästa går vidare till Stockholm, men där de tio bästa får priser.

Vid 20:00 drar vi i gång SUPERLIVE och nu är det klart att Tobias Grahn gästar oss för att snacka om Champions League, fotboll och en hel del annat. Mittfältaren har spelat i Tyskland, Spanien, Norge, Danmark och Sverige under sin karriär och senast representerade han Örebro SK.

Grandiosa SM i Fotbollskunskap fortsätter sin triumfmarsch. Dels på fotbollskanalen.se och dels på Sverige-turné. På onsdag tar Olof Lundh och Patrick Ekwall plats på Harrys i Hässleholm för att leda gästerna genom frågesport och en tung Champions League-kväll.

Annons

Eventet startar 18.00 (kom i tid) på Harrys i Hässleholm och är den andra av åtta deltävlingar runt om i Sverige. Där kan gästerna vara med och testa sina fotbollskunskaper samtidigt som de käkar och har trevligt tillsammans. Oavsett nivå så finns det frågor för dig. Du kan tävla bara för dig själv eller se om du kan bli svensk mästare. Eventet slutar vid 19.30.

Direkt efter frågesporten laddar Ekwall och Lundh upp inför ett Superlive med Champions League-matcher.

Apropå trevligt. Dessutom bjuder Grandiosa på smakportioner av pizza.

Ingen föranmälan. Bara att dyka upp! 18.00, onsdag den 20 februari på Harrys i Hässleholm alltså.

Vi ses där.

Du kan även tävla på nätet - gå in här och testa.

Publicerad 2013-02-20 kl 21:50

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto