Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Andrés Vasquez drömträff ett av 2000-talets snyggaste mål

Andrés Vasquez fantastiska mål mot Örebro är ett av 2000-talets snyggaste. Enligt veckans lista från The Guardian rankas målet tillsammans med fullträffar från Rivaldo, Rooney och Messi.

Andrés Vasquez blev känd över en natt efter sitt enastående chippmål mot Örebro våren 2007. Göteborgperuanen slog till bollen med vänsterfoten, bakom stödjebenet, och bollen gick som en båge över Peter Westman i Örebro-målet.

Och målet är ännu inte bortglömt. I veckans lista i brittiska Guardian rankas målet som det 5:e snyggaste som gjorts under 2000-talet. Endast slaget av storheter som Rivaldo, Rooney och Messi.

Listan som präglas av mål som har ”betytt” något hyllar Vasquez drömträff eftersom han också gjorde om målet i inslaget i TV4.
”Ta en boll, hitta en gräsplätt och försök göra om samma bedrift själv” avslutas nomineringen.

Andra mål i listan är bland annat Lionel Messis soloräd á la Maradona, Rivaldos cykelspark mot Valencia och Wayne Rooneys långskott som avslutade Arsenals obesegrade era under 2002.

Se alla målen i artikeln från The Guardian här till höger och rösta. Vilket var egentligen snyggast och mest betydelsefullt?

Publicerad 2009-11-30 kl 16:43
Annons
Annons
Annons