Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Den minderåriga prostituerades uttalande kan rädda Ribery

Andra ligor och cuper

Franck Ribery riskerar upp till tre års fängelse för att ha köpt sex av en minderårig. Nu kan ett uttalande från den prostituerade rädda stjärnan.

Franck Ribery har medgett att han hade sex med den då minderåriga prostituerade Zahia Dehar. Han riskerar fängelse men han kan dock räddas av det faktum att Dehar, enligt rapporter i fransk och engelsk media, i polisförhör berättat att hon ljög om sin ålder och att Bayern München-stjärnan alltså inte ska ha varit medveten om att hon var minderårig.

Ribery uppges ha erkänt att han hade sex med Dehar men säger samtidigt att han inte betalade henna för det. Däremot berättar han att han betalat hennes resa och uppehälle när hon besökt honom.

Prostitution är i sig inte olagligt i Frankrike men det är olagligt att köpa sex av minderåriga. Zahia Dehar hävdar att hon även haft sex med Real Madrids Karim Benzema och Lyons Sidney Govou.

Annons
Publicerad 2010-04-22 kl 17:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto