Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

EXKLUSIVT: Köp Zlatans och Henkes signerade skor - HÄR

Fotbollskanalen.se ger dig chansen att buda hem otroliga prylar som signerats av de allra största spelarna.

Ta chansen och ropa hem originalsignerade produkter av världens största fotbollsstjärnor.

Zlatan, Henke, Pélé, Maradona, hela landslaget, Dif och AIK har signerat i en auktion - ett samarbete mellan fotbollskanalen.se och KVD Kvarndammen.

Och vilka priser! Fotbollsskor från Adidas signerade av Henke Larsson, fotbollsskor från Nike signerade av Zlatan Ibrahimovic, originalbild signerad av Maradona (Skänkt av starpix.se), replika av fotboll från 1958 signerad av Pelé, kortärmad landslagströja signerad av hela landslaget, AIK-tröja signerad av hela laget och IFK-tröja signerad av hela Blåvitt. Alla grejorna kan bli dina.

Intäkterna går oavkortat till World Childhood Foundation.

World Childhood Foundation fyller 10 år och det firar TV4-gruppen med en auktion med attraktiva produkter signerade av världens största fotbollsstjärnor. Pengarna går oavkortat till Childhood.

De lyckliga vinnarna av auktionerna presenteras på fotbollskanalen.se i vecka 47.

Alla är välkomna att buda.
Det högsta budet (oavsett produkt) får dessutom marknadsföra sig på fotbollskanalen.se eller någon annan av TV4:s sajter, om det är ett registrerat företag, för ett värde av 100 000 kronor. Näst bästa företagsbud premieras med ett värde av 75 000 kronor och det tredje bästa med 50 000 kronor. Erbjudandet måste utnyttjas före 31 mars 2010.

Publicerad 2009-11-15 kl 15:36
Annons
Annons
Annons