Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Jättesågningen: "Hoppas Guidetti vaknar och inser att han klantat till det"

Foto: SCANPIX

Här är förre Celtic-spelaren Chris Suttons jättesågning av John Guidetti.
"Jag hoppas bara att Guidetti vaknar en morgon och inser att han klantat till det något för jävligt", skriver Sutton i sin krönika på Daily Record.

Guidetti är för närvarande utlånad från Manchester City till den skotska storklubben men har inte imponerat särskilt på slutet. Chris Sutton, som bildade ett fruktat radapar med Henrik Larsson, på sin tid är kritisk mot Guidetti. Men han hoppas samtidigt att han blir kvar.

"Om de kan komma överens vore det bra för båda. Han är en anfallare som är värderad till fem miljoner pund som då är gratis. Jag skulle gärna se att Celtic värvar honom, men tyvärr ser det inte ut att hända", skriver Sutton.

Sutton är hård i sin kritik mot den svenske anfallaren.

"Det är okej att man har ett ego. Men det kommer en dag när man måste fundera på var man är på väg. Jag tycker på många sätt synd om honom eftersom han skjuter sig själv i foten. Det finns ju en spelare där inne", skriver han.

Han fortsätter:

"Jämförelserna med Henrik Larsson är löjliga. Det finns en så stor skillnad mellan dem, Henrik kunde se vad som var bra för klubben och presterade i sju år. Guidetti presterade i sju veckor. jag hoppas att Guidetti vaknar en morgon och inser att han klntat till det något för jävligt".

Publicerad 2015-05-15 kl 14:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons