USA sänkte Mexiko i en kaosmatch i Concacafs upplaga av Nations League-semifinalen.
Matchen slutade 3-0 och fyra (!) röda kort delades ut.

3:54

Avbryt
Försök igen

I spelaren ovan ser du höjdpunkter från Nederländerna-USA (arkiv).

Under natten mot fredagen, svensk tid, ställdes USA mot Mexiko i semifinalen. Chelsea-spelaren Christian Pulisic imponerade stort och satte först 1-0 sent i den första halvleken och sedan 2-0 tidigt i den andra.

Men med 20 minuter kvar spårade det ur totalt.

Mexikos Cesar Montes och amerikanen Weston McKennie visades ut och några minuter senare utökade USA till 3-0 genom Ricardo Pepi.

Kaoset fortsatte sedan.

Mexikanen Gerardo Arteaga fick också ett rött kort, precis som USA:s Sergino Dest efter en situation i 86:e minuten.

I den 90:e minuten tvingades domaren Ivan Barton sedan stoppa matchen på grund av homofobiska ramsor på läktaren, enligt ESPN. Spelet återupptogs kort efter, men sångerna fortsatte och Bartons slutsignal ljöd när fyra minuter återstod av tilläggstiden.

Matchen slutade 3-0 till USA. Amerikanerna ställs nu mot Kanada i finalen av Concacafs Nations League.

Publicerad 2023-06-16 kl 06:49