Lionel Messi med två nya mål i stort drama

Andra ligor och cuper

Lionel Messi har gjort det igen.
Världsstjärnan klev fram för sitt Inter Miami och ordnade straffsparksläggning efter två mål mot Dallas i League Cup.
Argentinaren och hans lag vann sedermera matchen och är klart för kvartsfinal.

Lionel Messis sejour i Inter Miami kan hittills bara beskrivas som en succé.

Under natten mot måndagen fortsatte pangstarten i den nya klubben när han satte två nya mål i League Cup-mötet mot Dallas.

Inter Miami låg under med 2-4 fram till slutminuterna och dittills i tillställningen hade argentinaren redan hunnit skicka in en boll i mål.

I den 80:e minuten reducerade världsstjärnans lag till 3-4 innan Messi själv dunkade in en läcker frispark fem minuter senare, vilket sedan tog matchen till straffsparksläggning. Där gjorde den förre Barcelona- och PSG-giganten inte bort sig och satte, tillsammans med bland annat Sergio Busquets, sin elvametersspark. Inter Miami vann straffrysaren och tog sig till kvartsfinal.

- Ingen förväntade sig att han skulle göra det han gör. Han har gjort två mål i nästan varje match, säger Messis lagkamrat Benjamin Cremaschi enligt Daily Mail och fortsätter:

-  Det han gör är otroligt... jag kommer aldrig att tröttna på att prata om honom!

League Cup är en turnering mellan lag från amerikanska MLS och mexikanska Liga MX.

Publicerad 2023-08-07 kl 07:07