Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER
10å

Mexikansk press: Svennis i Mexiko

Sven-Göran Erikssons avsked från Manchester City är officiellt bekräftad och nu rapporterar mexikanska medier att svensken är på plats i Mexiko.
”Sven är i Mexiko”, skriver bland andra Record i dag.

Tidningen rapporterar att svensken filmats av tv när han anlände till sitt hotell på söndagskvällen. Svensken skall enligt lokala medier presenteras officiellt på tisdagen efter att han haft möte med förbundsledningen.

36 miljoner kronor

Enligt mexikanska Terra får Eriksson dryga 36 miljoner kronor fram tills VM 2010 - det stora målet för honom och landet.

Enligt uppgift inväntar svensken en omröstning bland ägarna av Mexikos 18 största klubbar. Svennis skulle i så fall ersätta förre storstjärnan Hugo Sanchez som fick sparken i mars efter att laget misslyckats med att ta sig till OS i Peking.

Köptes ut av City

Tidigare under dagen bekräftades att svensken lämnar Manchester City trots att många tycker att lagets säsong var stark och att niondeplatsen i ligan var en framgång. Laget klarade dessutom en plats i nästa års Uefacup. Enligt Manchester Evening News kops svensken ut för 12 miljoner kronor från sitt kontrakt med City.
Svennis har också varit en av de starkaste kandidaterna till posten som manager för Chelsea. Det jobbet är fortfarande vakant efter att Guus Hiddink uppges ha tackat nej.

Publicerad 2008-06-02 kl 22:20
Annons
Annons
Annons