POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER
1v

Nouri: ”Vi har fått åka pansarvagn från vissa arenor”

Foto: Bildbyrån

Brwa Nouri lämnade Östersunds FK för spel i Bali United i Indonesien.
Det första året i landet har varit minst sagt händelserik.
- Vi har fått åka pansarvagn från vissa arenor på grund av hotfulla bortafans, säger han till ÖP.

Brwa Nouri var lagkapten för det Östersund som firade stora framgångar i svenska cupen och Europa League. Något oväntat lämnade han ÖFK för spel i Indonesiska Bali United förra sommaren och nu berättar han om det dryga året på den indonesiska ön för ÖP.

- Det är svårt att beskriva och försöka ge en rättvis bild av allt. Men jag skulle säga omvälvande, omtumlande, lärorikt och framför allt har jag fått lägga från mig många av mina principer som fotbollsspelare för att överleva här vilket har varit väldigt utmanande, säger mittfältaren.

Nouri får även frågan om han har varit med om något märkligt under tiden i Bali och räknar snabbt upp flera exempel. Han betonar att listan är lång och att sakerna han räknar upp är det han kommer på utan att behöva tänka efter.

- Jag har sett spelare slå domare i halvtid, jag har sett spelare bli hotade av planen av supportrar, vi har fått åka pansarvagn från vissa arenor på grund av hotfulla bortafans. Jag har tappat räkningen på antalet jordbävningar och tsunamivarningar. Ligan har fått ta uppehåll på grund av dödsfall mellan supportrar. Fans har stoppat matcher för olika demonstrativa anledningar. Jag har dödat spindlar större än hockeypuckar, säger han.

Samtidigt verkar det inte ha skrämt honom tillräckligt för att vilja lämna Indonesien. Samtidigt som han menar att han fortsatt pratar med ÖFK om framtiden menar han att fokus ligger på Bali United.

- Jag trivs som fisken i vattnet. Jag tackar gud varje dag för denna möjlighet och är extremt tacksam över att få bo på Bali och samla på mig livserfarenheter som får mig att växa. Jag känner mig i väldigt bra form och har en stor hunger att vinna ligan här och ta oss ut i asiatiska Champions League. Några tankar på att sluta har jag inte utan det är mer att jag hoppas att jag har tusen år kvar i kroppen.

Nouri har kontrakt med den indonesiska klubben fram till den sista december 2021.

Publicerad 2019-10-08 kl 23:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå