Succén: Kacaniklic matchhjälte för Hajduk Split

Andra ligor och cuper

Alexander Kacaniklic har gjort sitt första mål i Kroatien.
Han har också blivit matcchjälte.
Svensks fullträff mot Rijeka blev nämlingen avgörande i Hajduk Splits 3-2-seger.

I mitten på februari lämnade den tidigare Nantes- och Fulham-spelaren Alexander Kacaniklic allsvenskan och Hammarby för spel i det kroatiska storstadslaget Hajduk Split. När han flyttade söderut skrev han på ett kontrakt över 3,5 år.

Nu, några månader efter sin ankomst, har Kacaniklic slagit till med sitt första mål - och blivit matchhjälte.

Mot Rijeka skickade han in 3-1 tidigt i den andra halvleken, vilket blev avgörande. Då motståndarspelaren Franko Andrijasevic:s reducering till 3-2 blev drabbningens sista mål var den 29-årige svenskens balja i minut 47 skillnaden mellan tre poäng och ett oavgjort resultat.

Alexander Kacaniklic har så här långt spelat tio matcher i ligan den här säsongen. Split är femma i tabellen.

Publicerad 2021-05-01 kl 22:26