TV: Dennerby-effekten för Bajen: "Jag är väldigt glad"

Andra ligor och cuper

Örgrytes målvakt Peter Abrahamsson fick rött kort efter 44 sekunder.
Då vann Hammarby med 3-0 i nye tränaren Thomas Dennerbys första match.
- Jag är väldigt glad, säger han till TV4 Sport.

Örgryte fick en mardrömsstart mot Hammarby. Efter bara 44 sekunder svarade Peter Abrahamsson för en riktig tavla. Han missbedömde en situation och tog med händerna utanför straffområdet.

Hammarby hade det mesta av spelet men de vassa chanserna saknades. I halvlek beordrade nye tränaren Thomas Denneby ett snabbare bolltempo och det gav utdelning.

Efter 59 minuter kom matchens första mål. Kennedy Bakircioglü slog ett fint inlägg från höger som nåde Erik Sundin. Han petade in 1-0.

Strax efter ökade Mattias Adelstam på till 2-0 efter ett fint inlägg av Erik Figueroa.

Inte nog med det. Erik Sundin gjorde sitt andra mål i matchen när han strax utanför straffområdet drog upp bollen i målvaktens högra kryss.

Efter matchen var Thomas Dennerby på ett strålande humör och pratade om att det var väldigt viktigt med flera mål.

- Det betyder mycket. Det är klart att vi tar med oss det här, säger Dennerby.
Publicerad 2013-07-29 kl 21:21