TV: Messi bröstade Barca till VM-guld

Andra ligor och cuper

Zlatan Ibrahimovic kan titulera sig som världsmästare efter segern i klubblags-VM. Leo Messi blev hjälte mot Estudiantes de La Plata från Argentina.

1-0 BOSELLI 39'
1-1 PEDRO 89'
1-2 MESSI 110'

Juan Sebastian Veróns Estudiantes stod för Barcelonas motstånd i finalen av klubblags-VM och tog ledningen efter dryga halvtimmen när Mauro Boselli överlistade Victor Valdés på nick efter ett inlägg från vänster.

Det såg ut som att Barcelona skulle missa chansen till sin första VM-titel men i matchens sista minut nickskarvade Gerard Pique fram bollen till Pedro som placerade in 1-1 med pannan.

Leo Messi använde en lite sydligare kroppsdel när han bröstade in 2-1-målet fem minuter in i den andra förlängningskvarten och saken var klar - Barcelona är bäst i världen

Publicerad 2009-12-19 kl 20:10