Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kuhn aktuell för isländsk klubb

Andra ligor och cuper

Allan Kuhn ledde Malmö till guld – men fick sparken.
Nu uppger isländska Visir att dansken är aktuell för Breidablik.
- Han är möjlig, liksom alla andra tränare, säger sportchefen Eysteinn Lárusson till tidningen.

Foto: Bildbyrån.

Dansken Allan Kuhn tvingades lämna Malmö FF efter den förra säsongen. Trots att han ledde laget till guld tog Skåneklubben beslutet att avskeda huvudtränaren.

- Allan Kuhn har en varm personlighet, en stor fotbollskunskap och tog vårt nittonde SM-guld. Nu är vår bedömning att vi behöver ett annat ledarskap för att ta fortsatta kliv mot en ny nivå för Malmö FF, sa sportchefen Daniel Andersson då.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen fanns det kritik mot Kuhns ledarskap från spelartruppen, vilket var en bidragande orsak till att han fick gå. Själv var Kuhn frågande till hur klubben resonerat.

- Jag andas ut nu. Och jag har fortfarande ingen aning om varför jag fick sparken. Jag känner mig inte som en förlorare, utan som en vinnare, sa Kuhn till den danska tidningen Politiken.

Annons

Efter att ha varit utan jobb sedan avskedet från Malmö i vintras uppges han nu vara aktuell för den isländska klubben Breidablik. Klubben har inlett med seriespelet med två förluster, vilket fick till följd att Arnari Grétarsson fick gå.

- Han är möjlig, liksom alla andra tränare, säger sportchefen Eysteinn Lárusson till isländska Visir.

Kuhn nämndes tidigare i år ha anmält sitt intresse för att ta över skotska Glasgow. Klubben gick dock istället på portugisen Pedro Caixinha.

Publicerad 2017-05-10 kl 16:55
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto