Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ronaldos ilska inför Ballon d'or: "Han ljuger om allt"

Ballon d'Or

Pascal Ferre, som delar ut priset Ballon d'or, har gjort Cristiano Ronaldo förbannad.
Nu dementerar portugisen journalistens tidigare uttalanden om honom.
"Han använde mitt namn för att marknadsföra sig själv", skriver Ronaldo på sina sociala medier. 

Foto: Bildbyrån

Den franske journalisten Pascal Ferre, som är prisutdelare av Ballon d'Or varje år, har gjort Cristiano Ronaldo irriterad. Ferre har påstått att Ronaldo tävlar med Lionel Messi om antalet Ballon d'or-titlar och att portugisen missar kvällens gala på grund av att han sitter i karantän.

- Ronaldo har bara en ambition och det är att avsluta karriären med fler Ballon d'Or än (Lionel) Messi och jag vet det eftersom han sade det till mig", säger Ferre enligt Marca.

Nu har Ronaldo dementerat Ferres uttalande och menar att allt är lögn. Portugisen menar att han respekterar alla vinnare.

"Pascal Ferré ljög, han använde mitt namn för att marknadsföra sig själv och för att marknadsföra tidningen han arbetar för", skriver Cristiano Ronaldo på sociala medier och fortsätter:

ANNONS

"Det är oacceptabelt att den som ansvarar för att dela ut ett så prestigefyllt pris kan ljuga på detta sätt, i absolut respektlöshet för någon som alltid har respekterat France Football och Ballon d’Or. Och han ljög igen idag och motiverade min frånvaro från galan med en påstådd karantän som inte stämmer. Jag vill alltid gratulera den som vinner, inom det sportsliga och fair-play som har styrt min karriär sedan starten, och jag gör det för att jag aldrig är emot någon.

Jag vinner alltid för mig själv och för de klubbar jag representerar, jag vinner för mig själv och för dem som älskar mig. Jag vinner inte mot någon. Min karriärs största ambition är att vinna nationella och internationella titlar för de klubbar jag representerar och för landslaget i mitt land".

Cristiano Ronaldo menar att han stannar hemma för att fokusera på klubblaget Manchester United.

ANNONS

"Min karriärs största ambition är att vara ett gott exempel för alla de som är eller vill bli professionella fotbollsspelare. Min karriärs största ambition är att lämna mitt namn skrivet med gyllene bokstäver i världsfotbollens historia.

Jag avslutar med att säga att mitt fokus redan ligger på Manchester Uniteds nästa match och på allt som vi, tillsammans med mina lagkamrater och våra fans, fortfarande kan uppnå den här säsongen. Resten? Resten är bara resten...", skriver han.

Ronaldo är femfaldig vinnare av Ballon d'or och har nominerats flest antal gånger, 17, men har fortfarande en guldboll mindre än Lionel Messi.

Publicerad 2021-11-29 kl 19:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto