Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sir Alex vill ha Lahm

Sillybloggen

Sir Alex Ferguson ska vara intresserad av Philipp Lahm, uppger FOX Sports. Som alltid i dessa sommartider kan vet man ju aldrig om det ligger ‘fuck all’ i dessa rykten eller om det faktiskt finns substans i spekulationerna. Klart är i alla fall att SAF har en del att tänka på när det kommer till högerbacksplatsen. Gary Neville i all ära, men det är kanske inte den långsiktiga lösningen som Ferguson behöver, om man säger så.

Annars har ju United två rätt spännande brassebröder i Fábio och Rafael, som han troligen vill ska flankera kanterna någon gång i tiden. Men hur snabbt kommer de att utveckla sina defensiva kvaliteter?

Som det känns nu är Gary Neville lite för långt ner i nedförsbacken i karriären, samtidigt som Rafael – högerbacken av de två bröderna – har ett par år innan han är mogen för att ta över som ordinarie i United.

Hur ser ni Unitedfans på situationen? Håller Neville tills Rafael tar över – eller håller Rafael redan nu? Vore Lahm en smart värvning (hade ju garanterat kostat en enorm summa pengar) – eller finns det någon bättre lösning? Wes Brown går ju exempelvis att spela på högerkanten.

Annons
Publicerad 2010-07-19 00:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto