Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Godin till Atletico för 180 miljoner - Jansen till Anfield

Sillybloggen

Atletico Madrid hoppas göra klart affären med Villareal angående mittbacken Diego Godin. Uruguayanen gjorde stor succé under VM när hans lag tog sig ändå till en bronsmatch mot Tyskland. Enligt Marca kommer Atletico att betala den utköpsklausul som sattes när Godin kom till Villareal för tre år sedan.

Även Inter har kopplats ihop med Godin, men än har inget bud kommit från italienarna och därför ser det ut att bli en flytt till huvudstaden för försvararen.

Liverpool är ju som bekant ute efter en vänsterback sedan Emiliano Insua och Fabio Aurelio ser ut att lämna klubben. Tidigare i dag berättade Wigans Maynor Figueroas agent att en affär till Liverpool var klar till 90 procent. Nu rapporterar brittiska tidningar istället om att Tysklands bronsmålskytt Marcell Jansen är på väg till England. En ny vänsterback väntas blir presenterad under veckan.

ANNONS
Publicerad 2010-07-25 15:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto