Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United vill köpa tillbaka Rossi

Enligt the Daily Star är att Manchester United intresserade av att köpa Villarreals guldklimp Giuseppe Rossi, som spelade för United mellan 2004 och 2007. Den spanska klubben köpte honom för £6.7 miljoner och även om värdet för spelaren lär ha stigit sedan dess, kan United få bra betalt. Tidningen uppger att det finns en klausul i Rossis kontrakt som säger att United kan köpa till spelaren om han vill lämna.

En annan Villarrealspelare som har kopplats ihop med ett antal klubbar är uruguayanen Diego Godin, som hade ett starkt VM. Den klubb som har sagt vara hetast på Godin är Atletico Madrid, och Godin själv säger att han skulle vara intresserad av en flytt.

– Det är tid att gå till en klubb med större målsättningar.

Publicerad 2010-08-02 kl 10:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons