Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inter nobbar Reals Maicon-bud på 260 miljoner

Inter ska ha nobbat ett bud på ytterbacken Douglas Maicon från Real Madrid. Enligt La Gazzetta dello Sport har president Moratti bara fnyst åt spanjorernas bud på 260 miljoner kronor för brasilianaren. Tidningen skriver nu att Champions League-mästarna inte vill ha minst 300 miljoner för sin guldklimp.

Spelarens agent ska nu enligt uppgifter försöka övertala Moratti att sälja Maicon ändå, för spelarens skull. Agenten och rådgivaren vill att ytterbacken återförenas med José Mourinho så fort som möjligt för att ha tid att anpassa sig till sitt nya lag.

Publicerad 2010-08-06 kl 12:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons