Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liverpoolspelarna rasar mot Mascherano

Sillybloggen

Liverpools garde av erfarna spelare ska ha ilsknat till på Javier Mascherano. Orsaken? Mittfältaren vill till Barcelona – och struntade i att spela mot Manchester City.

Så, så. Nu lugnar vi ner oss några hekton. Innan ni börjar skicka ilskna mejl om brittisk tabloidpress kan det vara vettigt att klargöra en sak. Vi känner till the Suns minst sagt frostiga förhållande till Liverpool, och vet att man ska ta uppgifterna från tidningen med en nypa salt, när skriverierna rör den röda klubben.

Men med detta sagt vill vi ändå återge vad mediet har att säga om Javier Mascherano. Enligt the Sun ska mittfältaren – som kopplas samman med Barcelona – ha fått skäll av lagets mest inflytelserika truppmedlemmar när han återvände till träningen på tisdagen.

Anledningen uppges vara att han helt sonika vägrade att spela mot City, i en match som Pool förlorade. Roy Hodgsons ursprungsplan ska ha varit att använda ett ”Hamrén-system”, med Mascherano och Lucas som defensiva innrar. Men när den förstnämnde inte ville delta fick managern tänka om och spela vanlig 4-4-2 i stället.

Annons

Förändringen ska ha gjort vissa spelare rasande och fått dem att konfrontera Mascherano. På torsdag väntar match mot Trabzonspor i Europa League, och argentinaren står utanför truppen…

Publicerad 2010-08-25 11:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto