Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Söder kan göra Hallenius sällskap i Genoa

Sillybloggen

Säsongen som gick blev allt annat än lyckad för Robin Söder. Supertalangen kom tillbaka från sin knäskada och spelade bara 9 matcher frånstart –flera av dem på en ovan position. Men trots hans undaskymda insats i ett IFK Göteborg som slutade 7:a, 27 poäng efter mästarna Malmö är han fortfarande het på den europeiska spelarmarknaden.

Tidigare har Söder kopplats ihop med Milan, och häromveckan ryktades det om intresse från Juventus. Och nu är det Genoa som sägs vara intresserat. Enligt italienska uppgifter följer klubben som i somras gjorde klart med Linus Hallenius nu också Robin Söder.  /SBL

Annons
Publicerad 2010-11-29 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto