Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Söder kan göra Hallenius sällskap i Genoa

Säsongen som gick blev allt annat än lyckad för Robin Söder. Supertalangen kom tillbaka från sin knäskada och spelade bara 9 matcher frånstart –flera av dem på en ovan position. Men trots hans undaskymda insats i ett IFK Göteborg som slutade 7:a, 27 poäng efter mästarna Malmö är han fortfarande het på den europeiska spelarmarknaden.

Tidigare har Söder kopplats ihop med Milan, och häromveckan ryktades det om intresse från Juventus. Och nu är det Genoa som sägs vara intresserat. Enligt italienska uppgifter följer klubben som i somras gjorde klart med Linus Hallenius nu också Robin Söder.  /SBL

Publicerad 2010-11-29 kl 14:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons